Antifeminista vélemény és életmód blog

Hemi nézőpont

Hemi nézőpont

Női vitatechnikák 4.rész

Incelezés

2021. január 15. - Hemi12

Kezd egyre elterjedtebb lenni az incel kifejezés manapság, és ennek kapcsán felfigyeltem egy jelenségre.
Vagyis sajnos inkább tapasztaltam.
Ha vitába keveredsz egy nővel, és legfőképpen, ha kritikát fogalmazol meg a nőkkel szemben, akkor incel vagy.
Legalábbis a nők ezt fogják mondani rád.
Hiszen mi más bajod lehetne a nőkkel, mint az, hogy nem hajlandóak veled szexelni?
Hiszen a nők tökéletesek, aki kritizálja őket, biztos az is csak irígykedik rájuk, vagy azokra, akik méltóak az ő kegyeikre.
Tipikus 21. századi hozzáállás, hogy a kritikákat annyivel kell elintézni: irígykednek.
Egy percig nem gondolnak arra, hogy ha ez igaz is, talán akkor is lehet valami valóságalapja.
Egészen elképesztő nárcisztikusságról tesz ez tanúbizonyságot, de nem ez az oka annak, amiért ezt a szöszzenetet leírom.

Hanem az, hogy ebben is alkalmaznak a nők egy nagyon erős kettősmércét.
Ja, és a durva az, hogy nem csak a nők.
Ezt nagyon gyakran manginák is bevetik érvek helyett.
Na de mi ebben a kettősmérce?
Volt olyan történelmi kor, amikor egyes emberek a nők bárminemű hisztijére, panaszkodására, vagy akadékoskodására, ha indolkolt volt, ha nem, rámondták, hogy hisztéria.
Másnéven baszatlanság.
Ugye, milyen felháborító, hogy egy nő bármit akar mondani, bármilyen problémára akarja felhívni a figyelmet, különösen, ha az a nőkkel kapcsolatos bánásmód, akkor azt annak tudják be, hogy az illetőt nem basszák meg, ezzel folytják bele a szót az elnyomó férfiak?
Mennyire lekezelő már ez, igaz?
A feministák ugye nagyon kiakadtak emiatt, és sok történeti témával foglalkozó videóban és cikkben megjelenik ez a hisztéria, mint általánosan bevett orvosi diagnózis, hogy a jelen kor emberét megbotránkoztassa, és elborzassza.
„Hát milyen sötét kor lehetett az, mennyire rossz lehetett nőnek lenni!”

Mára ez nagyjából megszűnt.
Illetve dehogyis, hiszen a nők kezdték el alkalmazni, méghozzá férfiakkal szemben.
Régen a dolog úgy festett:
Nő vagy, és valami nem tetszik = baszni szeretnél
Most pedig:
Férfi vagy, és valami nem tetszik = baszni szeretnél
Mert incelnek nevezni valakit egy vitában pont olyan, mint egy nőt hasonló helyzetben baszatlannak kikiáltani.

Ha a nők elnyomásának ez egy bizonyítéka a régi korokkal kapcsolatban, akkor a mai korban miért nem veszik észre a férfiak hátrányát, ha ugyanígy beszélnek velük?
És nem csak kommentekben, de filmekben és videókban is ez egyre gyakrabban megjelenik.
Van azonban egy igen jelentős különbség!
A férfiak soha, egy percig sem tagadták, hogy ők felsőbbrendűnek, vagy legalábbis másra hivatottnak tartják magukat.
Ellenben a nők ilyen megjegyzések mellett is meg vannak róla győződve – vagy legalábbis azt hazudják -, hogy ők hátrányos helyzetben vannak, és férfielnyomásban sínylődnek, ráadásul a nemek egyenlőségét és ezzel együtt természetesen a férfiak egyenlőségét is teljes mellszélességgel támogatják!

Zárásként azért megegyezném, hogy ez nem feltétlenül baj.
A nők egyre nyíltabban dolgoznak a férfiak ellen, és egyre nagyobb teret nyer az incelség, mint fogalom, illetve az MRA és a MGTOW.
Lassan mintha kezdene valami alakulni, és egyre többen kezdik látni az igazságot.
Remélhetőleg ez az agresszió a nők részéről egy utolsó, kétségbeesett vinnyogás a hatalmuk megtartásáért vívott küzdelmükben.
Köszi, hogy elolvastad, remélem tanulságos volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://heminezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr9116390804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius01 2021.01.15. 15:33:58

"Ha vitába keveredsz egy nővel, és legfőképpen, ha kritikát fogalmazol meg a nőkkel szemben, akkor incel vagy."

Vagy simán csak hülye. (de semmiképpen nincs igazad)

"Ha a nők elnyomásának ez egy bizonyítéka a régi korokkal kapcsolatban, akkor a mai korban miért nem veszik észre a férfiak hátrányát, ha ugyanígy beszélnek velük?"

Mert az egoizmusuk miatt süketek, vakok, érzéketlenek a másik félre. Másrészt nekik ez a jó, így a jó, nehogy már kiderüljön, hogy ez egy baromság.

"Ellenben a nők ilyen megjegyzések mellett is meg vannak róla győződve – vagy legalábbis azt hazudják -, hogy ők hátrányos helyzetben vannak, és férfielnyomásban sínylődnek..."

Ilyet legfeljebb elmebeteg nő mond. Már tizenéves korukban tapasztalják (szexuális) hatalmukat a férfiak felett. Egy jó csaj naponta kapja az ajánlatokat, a jeleket, a közeledéseket, vagyis állandóan átéli, hogy ő kell, kapós, fontos, értékes. Hamar megtanulják a "játszmát" a tettetést, az érdekből jóban levést bizonyos férfiakkal, akiket nem akarnak párnak, társnak. Friendzone. Talán csak az igazán bányarém nők hiszik, hogy el vannak nyomva, de ők sincsenek, csak nem kellenek a kutyának se, így nincs hatalmuk, választási, válogatási lehetőségük.

A mai kor (sajnos) a nőké. A mi kárunkra. Nincs egyenlőség, feléjük lejt a pálya. A nők, még az átlagosak is helyzeti előnyben vannak 15 és 45 éves koruk között a férfiakkal szemben. A fajtám helyzete talán a 80 éves nénikével egyenlő, aki (már) nem kell senkinek. Ugyan, az is tré érzés lelkileg, de ugyanez tízen-húszon-harminc évesen, mikor egy életet el lehetne kezdeni, tragédia.

lucius01 2021.01.25. 09:00:13

Csak a legjóképűbb férfiak vannak olyan helyzetben mint a nők nagy többsége. Aki vonzó külsejű, az nyerő. Válogathat, közel bárkit megkaphat, munkában is előnyben van, máshogy viszonyulnak hozzá, eleve pozitívan, több mindent elnéznek nekik. Nemcsak itt-ott-amott, hanem mindenhol.

Ezzel sem lenne feltétlenül baj, ha az átlag férfit átlagosan kezelnék, nem egy darab sz.-ként. Szélsőséges lett minden. Vagy 100% vagy 0%.

Az eddigi munkahelyeimen mindig normálisan viszonyultam a nem jó nőkhöz is, nem mutattam ki, nem érzékeltettem velük, hogy nem jönnek be. Erre a nők igen nagy többsége miért nem képes?

Ha nem tetszik egy adott férfi a nőknek, még emberszámba sem veszik. Az alapvető udvariassági formákat sem tartják be vele szemben.

Voltak nők, akik a köszönésem sem fogadták. Nemcsak nem álltak velem szóba. Az is több ízben előfordult, hogy 10 méterre voltam a munkahely bejáratától, szembe jött velem egy kolléganő, azonos oldalon, ő ért oda hamarabb, és nemhogy nem várt meg, mint közvetlen kollégáját (aki tőle 3 méterre dolgozik, nem a terület másik végében akit max látásból ismer), hanem az ajtót is becsukta az orrom előtt! Legalább nyitva hagyta volna, ha bevárni nem akar. (azt a 6 másodpercet)

De bezzeg a veszettül jóképű, izmos kollégával olvadozva beszélt a kisfőnök nő is. Más volt a hanghordozása, a testbeszéde.

Tévednék talán?

lucius01 2021.01.25. 09:05:38

Volt olyan is, hogy a buszmegállóban álltam, mikor a kolléganőm "utolért". Ketten voltunk az üres megállóban. Mégcsak biccenteni sem biccentett köszönésképp' csak hátat fordított nekem, és úgy várta a buszt. (Nem vártam el, hogy odajöjjön, és mondjuk melóügyben vagy a busz érkezésének "ügyében" mondjon valamit, de ez azért megalázó volt)

Hemi12 2021.02.03. 22:55:04

@lucius01:
Ja, ismerős a dolog.
Szerintem is az egyik legmegalázóbb, amit egy nő tehet.
Pláne, hogy közben úgy öltöznek, hogy te meg fgyeld őket, és érezd, hogy telibeszarnak.
És érdekes módon rendszerint a legkevésbé értékes (mármint legkisebb teljesítményt felmutató) nők viselkednek a leginkább így.
És sajnos nincs összefüggésben a külsejükkel, abszolút véletlenszerű, hogy milyen külsejű nő mennyire bunkó.
süti beállítások módosítása