Antifeminista vélemény és életmód blog

Hemi nézőpont

Hemi nézőpont

Lánybarátok a nagyító alatt

A kerítés miértje

2020. szeptember 27. - Hemi12

Szerintem minden incel számára ismerős lehet, hogy a környezetük szeretne minél hamarabb csajt keríteni nekik.
Legalábbis abban az esetben, ha vannak barátaik, és a családjukban szokás mások kapcsolataiba belepofázni.
Elsősorban a női ismerősök akarnak mindenáron kerítőt játszani, persze csak kerítőt, ők maguk soha nem lennének képesek szexelni egy ilyen férfival.
Nos ebben az írásban ennek a jelenségnek az okaival fogok részletesebben foglalkozni.
Az apropót Lucius01 kolléga adta, de tőle függetlenül is akartam írni egy hasonló cikket, mivel mostanában találkoztam párszor az egyik általános iskolai osztálytársnőmmel, akivel akkoriban eléggé jóban voltunk, ráadásul egy padban ültünk 1 vagy 2 évig.
Ő folyton próbál rávenni, hogy ismerkedjek, és teljesen naív és hülye „tanácsokkal” lát el.
Arra is rávett, hogy regisztráljak Badoo-ra (Tinder szerű cucc, csak a Tinder... hát nem futott el a telómon, bár jóég tudja, hogy ez miként leheteséges).
Majd elfelejtettem, pedig akartam írni a vele való beszélgetésekről, mert tanulságos, valamikor sort is kerítek majd rá.
A bevezető után lássuk is a konkrétumokat:


1. Unalom

Nagyon nem kell magyarázni.
A nők nagyon tudnak unatkozni, elképesztően képtelenek mit kezdeni magukkal, ha egy kan nem szórkoztatja őket.
Alapvetően imádják az idejüket azzal tölteni, hogy a saját életük helyett másokéval foglalkozzanak.
És mi lehetne jobb szórakozás, mint kísérletezni másokkal, hogy vajon mi fog kisülni, ha ezt, vagy azt csinálják.
Így ráadásul úgy irányíthatnak egy kapcsolatot, hogy közben nem is kell kapcsolatban lenniük, hiszen egy másik emberen keresztül az ő kapcsolatával ügyködnek.
Másokat irányítani pedig szintén nagy élvezet számukra!


2. Kognitív disszonancia

Ez már lényegesen mélyebb és bonyolultabb dolog.
A nők meg vannak róla győződve, hogy az őszinte, tisztességes, kedves emberek jönnek be nekik.
És amikor azt tapasztalják, hogy nekik nem jön be egy ilyen személy, akkor azt érzik, hogy valami nem oké.
Persze ezt meg tudják azzal magyarázni, hogy „nem illünk össze”, „nincs meg a kémia”, „túl régóta ismerem”, stb.
Ezzel rendbe is tették magukban a dolgot.
De mi van akkor, ha azt látják, hogy egy ilyen ember senki másnak sem jön be?
Miközben ők is, és más nők is félholtra kúratják magukat a rendszerint (bár nem törvényszerűen) lényegesen jellemtelenebb alfákkal.
Ekkor kétségbeesnek, hogy lehet, hogy mégsem a kedves és odaadó fiúkra buknak.

Nos, ebből négy kiút lehetséges:
A) Vannak a rendes nők (minden nő rendes saját maga szerint, csak hát őt mindig ilyen pasikkal hozza össze a sors, ő kivétel), és hát vannak a ribancok, akik az alfákkal kúrnak.
Ezek szerint alanyunknak azért nincs nője, mert vagy a ribancokra bukik (nem ad lejjeb az igényeiből), vagy még nem találta meg az igazit, esetleg pont olyan körökben mozog, ahol ribancok vannak.
B) Szerezni kell gyorsan valahonnan, BÁRHONNAN egy nőt neki, aki majd jár vele egy ideig, ezzel szépen megnyugszik a lélek, és minden mehet tovább, nincs több csúnya, negatív kétely.
Az másodlagos, hogy később szakítanak-e, vagy kibasznak-e a csávóval.
Ha a csaj kibaszik vele, akkor pont egy ribancot fogott ki, hát van ilyen.
Vagy nem illettek össze...
Mindenesetre tetszett neki egy ideig, ez már elég bizonyíték... annak legalábbis, aki nagyon vágyik már az önigazolásra.
C) A csávót megpróbálja besározni, hogy biztos azért nem talált magának senkit, mert nőgyűlölő/igénytelen/nem tesz semmit, csak siránkozik, stb.
Ez sajnos azoknál nem működik, akiket ismer az ember és tudja, hogy nem ilyenek.
D) Ezotérikus faszságok a bevonzásról, mindenféle hülyeség a hozzáállás fontosságáról, és hogy annak hiánya miatt nem jön senki, a balszerencse, kémia, asztrológia... bármi, ami túl homályos kifogás ahhoz, hogy könnyen meg lehessen cáfolni.

Esetünkben a B változat lép működésbe, hiszen messze ez adja a legtöbb igazolást ha beválik, illetve mindenkinek ez a legjobb, legalábbis a csaj barát elképzelése szerint.
Így végül is segítőként is tündökölhet, vagyis arról mindenképpen meggyőzheti magát, hogy amennyiben mégis minden nő ribanc, úgy ő kivétel, hiszen lám, segít ezen a szerencsétlen lúzeren.


3. Bűntudat

Hasonló az előző ponthoz, ám férfiaknál is előfordulhat néha.
Egyszrűen bűntudatuk van, hogy nekik minden (nyilván csak majdnem minden) az ölükbe hullik, míg másnak akkor sem adatik meg, ha keményen küzd érte.
Nem feltétlenül van szó ebben az esetben tényleges bűntudatról, sokszor simán csak szeretnék azt hinni, hogy ők kiérdemelték azt, hogy minden nap szexelhetnek, hogy van, aki szereti őket, és megkaphatnak csomó dolgot teljesen ingyen, legyen szó italról, elismerésről, drogokról, szívességekről, bármiről.
Ez is egy oka annak, hogy párt akarnak szerezni minél hamarabb a csávónak, vagy valami okot találni arra, hogy miért utasítják vissza.
Ez egy erős késztetés, a teljes énképük és világnézetük múlik ezen.


4. Hosszútávú érdek

Nem vagyok biztos, hogy ez ösztönös, beléjük van nevelve, vagy tudatosan csinálják, meg úgy általában létezik-e ez a fajta működés.
De én egyre inkább azt gondolom, hogy egy ilyen ok is van a háttérben.
Egészen pontosan a nők nagyon félnek attól, hogy sok férfi MGTOW-vá válik, és ennek megfelelően nem fogja többé segíteni a nőket, sem gazdasági, sem semmilyen más értelemben.
Hiszen ha egy férfit folyamatosan csalódás ér, akkor előbb-utóbb elmegy a kedve az egésztől, és félő, hogy soha nem jön meg neki újra.
Ez persze jó hír a nőknek egyfelől, hiszen nem kell végre a zavaró bétákkal, és egyéb nem vonzó férfiakkal foglakozniuk, koncentrálhatnak az alfákkal kúrásra.
Másfelől viszont így ki fog dolgozni a gyárakban, ki fog nekik gyereket csinálni és felnevelni azt, ki fogja biztosítani a biztonságot és jólétet a nőknek?

Ez valóban reális veszély, bár nyilván nem nevezik magukat MGTOW-nak, és nem is feltétlenül van szó a legtöbb esetben elvekről.
Egyszerűen nem költöznek el otthonról a fiúk, mert minek.
Pénzük nincs rá, nincs nő, akivel összeköltözhetnének, és bár van számtalan előnye a különélésnek, mindemellett vannak igen komoly hátrányai is.
Viszont ha nincs saját kecó, akkor kevesebb pénzt is elég keresni, arról ne is beszélve, hogy amennyiben az illető rájön, hogy nem kell a nőknek, úgy nem fog a randizásra sem pénzt költeni.
Ebből kifolyólag nem is fog sokat dolgozni, hogy sok pénzt keressen, mert kevésből is megél.
Nem, az ilyenek nem feltétlenül videójátékfüggők.
A szép az egészben az, hogy ilyenkor az embernek annyi lesz a szabadideje, hogy elképesztő mértékben tud fejlődni bármiben.
Én például taekwondo-zok, szimulátorokhoz szerkesztek pályákat, lovagolok, íjászkodok, street workoutozok, írom ezt a blogot... és még sorolhatnám!

A helyzet az, hogy nagyon kifizetődő keveset dolgozni, és barátnő nélkül élni.
Viszont ez sem a nőknek, sem a kapitalizmusnak nem jó.
Ezért mindent megtesznek, hogy visszarugdossák a társadalomba azokat a renitenseket, akik nem hajlandóak „rendesen dolgozni”.
Mint ugye Kati vagy Teri, akik milyen keméynen dolgoznak egy olyan fontos munkahelyen, mint a kozmetika!
Mert a férfiak... bármilyen hihetetlen... többségükben nem azért dolgoznak, mert szeretek dolgozni.
Ilyen faszság a nők fejében létezik csak.
Azért dologznak, mert muszáj.
És ha nem muszáj, úgy nem dolgoznak.

Ezt persze a nők nem gondolják így át, ez jóformán biztos.
Ugyanis nem gazdasági szakemberek.
Azt viszont valószínűleg érzik, hogy egyre kevesebben veszenk nekik piát, egyre többüknek kell dolgozniuk, egyre nehezebb olyat találni, aki szeretne kapcsolatot vagy házasodni.
És erre lehet több logikus reakció:
A) A nők elkezdenek dolgozni magukon, hogy megérje velük összejönni.
Ez nyilván kiesik, mert ehhez a nőknek csinálniuk kéne valamit, mit képzelek én magamról, hogy ilyesmi egyáltalán az eszembe jut...
B) Hisztizni, hogy dolgozzanak, és tartsák el őket.
Ez néha előjön, csak rohadtul nem működik.
C) Bármilyen áron szerezni egy nőt, aki miatt visszamegy dolgozni, és termeli szépen a nők nyugdíját.
Régebben volt ugye még a mamahotelezés, meg ingyenélőzés, de ezek bármekkora élvezeett is okoznak a nőknek, sajnos jóval kevésbé célravezetőek.

Ja, és persze ezt a férfiak is tolják, hiszen nekik is van egy jelentős részük, aki igen szarul járna, ha elkezdenének tömegek kevesebbet dolgozni.
Meg ugye aki folyamatosan azért teper, hogy a nőknek jó legyen, annak ezen kívül sokminden másra nem lehet nagy az arca, hiszen a melózáson kívül nincs semmire sem ideje, és úgy fog megpusztulni, hogy az egyetlen, amit elmondhat, hogy ő termelt egy szabad szemmel nem látható mértékű bevételt az államnak.

Ennél viszont mi legyünk okosabbak, és ne dőljünk be ilyen segítségnek tűnő propagandának. J

A bejegyzés trackback címe:

https://heminezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr5716217774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius01 2020.09.28. 09:02:11

"Szerintem minden incel számára ismerős lehet, hogy a környezetük szeretne minél hamarabb csajt keríteni nekik."

Pontosan. Így van ez.

"Elsősorban a női ismerősök akarnak mindenáron kerítőt játszani, persze csak kerítőt, ők maguk soha nem lennének képesek szexelni egy ilyen férfival."

Ez a totál lényeg. Egy mondatban összefoglalva, tömören, velősen.

"Az apropót Lucius01 kolléga adta"

Köszönöm, hogy ihletet adhattam. (bár a téma fájdalmas számunkra)

"Ő folyton próbál rávenni, hogy ismerkedjek, és teljesen naív és hülye „tanácsokkal” lát el."

Igen, tipikus. Így szokott lenni. A már említett lány barátom egyik barinője, soha többé nem akar férfit, de azért mondta, (a lány barátom) jöjjek össze vele. Ez a kijelentése minden realitást nélkülöz. Ahogy a többi eszetlen dumája is. Ja, persze én vagyok a hülye.

"A nők meg vannak róla győződve, hogy az őszinte, tisztességes, kedves emberek jönnek be nekik."

Ezt azzal egészíteném ki, hogy ezeket a tulajdonságokat eleve csak a jóképűtől akarják, és rájuk is vetítik ki. Ezt csúsztatásnak hívom. Igaz, valóban keres(het)nek ilyen belsőjű embert, de ha nem jön be nekik az ilyen figura külsőre, akkor kukázzák.

Lány barátom azt mondta, tudja, hogy velem lenne boldog, és HA A FÉRJE ELHAGYNÁ, csak velem jönne össze. Ordenáré hazugság !!!!!!!! A kiemelt mondatrész ugyanis árulkodó. Miért egy külső eseményre keni a dolgot? Mert valójában nem gondolja komolyan. Ha valóban akarná, már rég kivágta volna a férjét (akivel nem boldog) és összejött volna velem. Jah, azt nem. Ne ennyit erről.

"Persze ezt meg tudják azzal magyarázni, hogy „nem illünk össze”, „nincs meg a kémia”, „túl régóta ismerem”, stb."

A "nincs meg a kémia" viszont valóban igaz részükről, de ez egyben bizonyítja is, hogy a belső lófaxt nem ér, ha külsőre nem tetszik neki a fickó. Így buknak le mindig azzal a hazugságukkal, hogy a belső fontosabb, DE EZT SOHA NEM BIZONYÍTJÁK.

Egy fősulis évfolyamtársnőm azt mondta, a férje a humorával, figyelmességével, kedvességével egyszóval a belső tulajdonságaival vette le a lábáról. Rákérdeztem, tetszett az illető (külsőre), mikor udvarolt? Rávágta, hogy igen. Ez a lényeg. Nem is engedte volna közeledni, ha nem jött volna be neki a csávó. De rákente a jó belsőjére, hogy azért jött vele össze.

"De mi van akkor, ha azt látják, hogy egy ilyen ember senki másnak sem jön be?"

Azt soha nem látják be, nem ismerik el. Szubjektivisták. "Másnak tuti bejössz, szerencsés lesz az a lány aki a párod lesz, mindenki tetszik valakinek, irigy leszek arra a lányra akivel összejössz, sokan vágynak ilyen pasira, mint te, eddig tuti rossz helyen kerestél" Ezeket tolják mindig, de a közös nevező, hogy nekik sem kellünk. MINDIG MÁSNAK. Nekik nem. Ergo, senkinek.

"Miközben ők is, és más nők is félholtra kúratják magukat a rendszerint (bár nem törvényszerűen) lényegesen jellemtelenebb alfákkal."

Igen, ez egy újabb bizonyíték, hogy nem a belső számít. De még ha csak kúratnák magukat ilyenekkel. Össze is jönnek velük, sőt hozzájuk is mennek feleségül. Sőt, a végtelenségig kitartanak mellettük, még meg is racionalizálják, hogy miért szemét egy ilyen pasi. Szinte már védik őket.

A lány barátom többször sírt már a férje miatt. Én vigasztaltam. Állandóan szidja. De meg sem fordult a fejében, hogy elhagyja ! Sőt, mikor a csávó hagyta ott, és elköltözött, megcsalta, a csaj pedig visszafogadta, mikor 1 hónap után az ürge visszajött.

"Ekkor kétségbeesnek, hogy lehet, hogy mégsem a kedves és odaadó fiúkra buknak."

Eddig a felismerésig el sem jutnak.

"Ezek szerint alanyunknak azért nincs nője, mert vagy a ribancokra bukik (nem ad lejjeb az igényeiből), vagy még nem találta meg az igazit, esetleg pont olyan körökben mozog, ahol ribancok vannak."

Sajnos ezt komolyan is gondolják.

"A csávót megpróbálja besározni, hogy biztos azért nem talált magának senkit, mert nőgyűlölő/igénytelen/nem tesz semmit, csak siránkozik, stb."

Valójában összekeverik az okot és az okozatot. A nyavajgást mondják oknak, hogy azért nem kell a nőknek, holott a a sírás pont azért van, mert nem kellett (előtte!!!) a nőknek az illető. A siránkozás mindig okozat, végeredmény ! Senki nem jókedvében a semmiért, ok, nélkül, előzmény nélkül, negatív tapasztalatok nélkül siránkozik. De el sem jutnak erre a felismerésre a nők, mert nem is akarnak, és nincs is rá szükségük.

"Ezotérikus faszságok"

Igen, azokkal kenik el a dolgot.

Úgy gondolom, a társadalmi, szociális következményekkel egyáltalán nem foglalkoznak. Nem érdekli őket, amúgy sem törődnek összefüggésekkel. Egy számukra nem vonzó férfi élete, akkor is ha az egy jó barát, nem számít. Max az a lényeg, hogy ne náluk próbálkozzon. A többi nem számít.

A jó tanácsok, mímelt együttérzés, segítő szándék részükről, valójában porhintés. Már meg sem hallom, ha a lány barátom újra kezdi a "tanácsadást". Fel sem tűnik neki, hogy még csak rá sem nézek olyankor mikor mondja, és semmi reakciót nem mutatok.

Ez van, ezt kapjuk.

Hemi12 2020.09.28. 16:12:23

"Ezt azzal egészíteném ki, hogy ezeket a tulajdonságokat eleve csak a jóképűtől akarják, és rájuk is vetítik ki."

A helyzet az, hogy nem.
NAgyjából lehet igaz, de számtalan olyan film és sorozat van, ahol két jóképű, kigyúrt színész közül teljesen egyételműen vonzóbb az egyik, mert ő "rosszfiú".
Persze a sztori szerint ő a jó oldalon áll rendszerint, hogy a nőknek ne legyen lelkiismererfurdalásuk, de attól még nem a becsületességükről, kedvességükről vagy gondoskodásukról híresek.
Bármelyik szuperhős... agresszívak, verekszenek, bosszút állnak, és kemények.
A "gonoszok" meg gyengék, beszarik, és ostobák.
Vagyis a nők a győztes férfiakat szeretik, mindegy, hogy mennyire gonosz, gátlástalan, vagy agresszív.
Sőt!
Minél inkább az, annál jobb!

"Azt soha nem látják be, nem ismerik el. Szubjektivisták."

Néha azért látják, főleg akkor, ha jól ismerik az illetőt.
Én az ismerősnőmet még szopattam is azzal, hogy kérdezgettem afelől, hogy mégis miféle belső értékeknek vagyok én híján, vagy nem érzi-e magát szarul attól, hogy csak azért nem akar velem szexelni, mert ismer?

"Eddig a felismerésig el sem jutnak. "

Tudatosan nem, de a nők tudat alatt azért sok mindent átlátnak.
Ha nem így lenne, akkor nem tudnának jól manipulálni másokat, sé jól elkendőzni mások elől a valódi szándékukat.

"Sajnos ezt komolyan is gondolják. "

Halálosan.
De erre ellenszernek még ott van az, hogy akkor mondja meg ő, hogy hol ismerkedjek.
És ha azt is beszopom, akkor jé... igazam volt.
Ez most konkrétan meg is történt velem, majd megírom.

Nem tudom, szerintem van a nőkben egy olyan belső program, hogy tartsák egyben a társadalmat.
Ha nem manipulálnák a férfiakat, és nem vennék rá őket arra, hogy ellásáák őket minden jóval, akkor kihalna az emberiség.
Mondom, nem tudatosan.
De tudattalanul nagyon sok dolgot megértenek és átlátnak a nők.
Csak éppen azokat a dolgokat, amikre valójában szükségük van.
Például azt, hogy mi a pasi gyenge pontja, vagy hogyan manipulálhatnak másokat.

Hemi12 2020.09.28. 16:13:14

@lucius01:
Amúgy minden másban tökéletesen igazad van.

lucius01 2020.09.28. 17:43:41

@Hemi12: "Én az ismerősnőmet még szopattam is azzal, hogy kérdezgettem afelől, hogy mégis miféle belső értékeknek vagyok én híján, vagy nem érzi-e magát szarul attól, hogy csak azért nem akar velem szexelni, mert ismer?"

S erre mit mondott?

MsIreneAdler 2020.09.28. 18:05:46

Uh, na, ezeket a nőket ne nevezzük már barátnak. Az ilyen nők, akik mániákusan bele akarnak szólni a másik életébe, meg pontosan tudják mitől lesz boldog a másik, nem igazi barátok. Azért "barátkoznak" velük a pasik, hogy egyszer majd, hátha megdughatják őket, ők pedig boldogan tartják talonban a férfiakat, egótunningnak, siratófalnak használva mindet, persze mindezt jótékonykodásnak álcázva. Úgy vélem kevés gonoszabb, aljasabb dolgot tehet egy nő egy pasival, mint ez a húzd meg, ereszd meg játék, ami totál kiheréli a férfit.
Egy valódi barát tudja, hogy azzal segít a legtöbbet, ha őszinte. Nekem pl kevés barátom van, de megtisztelem őket azzal, hogy nem hazudok nekik (mondjuk lehet a kettő között van némi összefüggés :D)... Egy barát nem arra van, hogy megmondja a másiknak, mit csináljon, inkább csak segít gondolkodni, merre tovább,és ha kérdezik (!) elmondja az őszinte véleményét.

Hemi12 2020.09.28. 19:32:57

@lucius01:
Mindenféle kitérő választ, erre pontosan már nem is emlékszem.
Amúgy csak olyanokat mondott, hogy legyek magabiztosabb, meg kezdeményezőbb.
Igazából nem nagyon akasztotta meg a motivációs monölógját az, hogy ilyenekkel traktálom.
A másik csajnak, aki volt, hogy velünk lógott az volt a kifogása, hogy nem vagyok elég nagydarab.
Igaz, ő nem is imert engem egyáltalán, szóval ezt nem mondhatta.
De valószínűleg őszinte volt, mert minden addigi kanja valóban elég termetes férfiembernek tűnt.
Különben nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyeneket merek mondani, hogy "miért, te lefeküdnél velem?"
Régebben ilyet az életben nem mertem volna... :D

Hemi12 2020.09.28. 19:41:16

@MsIreneAdler:
Ebben igazad van, bár ez az én példámra pont nem igaz.
Mert egyfelől nem nevezném ezeket barátnak, csak a csaj haver már nagyon fura, meg kitekert megnevezés... bár most annyira nem is tűnik annak... :D
Meg amúgy az én konkrét esetemben nem is szól bele az életembe kéretlenül, de ha megtenné valaki, az sem zavarna igazán.
Csak van ilyen is, azért vettem bele.
Inkább az basz fel, hogy a nők azt hiszik, hogy értenek a csajozáshoz, mert nők.
Jobban értenek hozzá, mint pl. én.
Nem, ez faszság!
Én sem értek a pékárukhoz, pedig minden nap eszek kenyeret.
De nem foglalkozom vele behatóbban, és nem én készítem, tehát nem értek hozzá.
Ahogy a nők sem csajoztak soha, ők csak passzívan vannak jelen, nem foglalkoztak ezzel soha behatóbban.
Egy leszbi, aki az aktív fél szokott lenni, na, neki már lehet némi fogalma, bár az sem ugyanaz.
De amúgy ja, tökéletesen pontos, amit leírtál.

lucius01 2020.09.28. 19:43:18

@Hemi12: "Amúgy csak olyanokat mondott, hogy legyek magabiztosabb, meg kezdeményezőbb."

Vissza kellett volna kérdezned: Ha magabiztosabb, és kezdeményezőbb leszek, összejössz velem?

Hemi12 2020.09.29. 11:12:56

@lucius01:
Visszakérdeztem.
Erre jött asszem az, hogy túl régóta ismer. :D

lucius01 2020.09.29. 11:20:23

@Hemi12: Vagyis nem vagy elég vonzó számára.

Hemi12 2020.09.29. 22:03:38

@lucius01:
Igen, bár tapasztalataim szerint a nőknél tényleg az a helyzet, hogy csak a nagyon alfákkal jönnek össze, ha már régóta ismerik egymást.
Ha egy csaj amúgy lefeküdne veled, de eltelik egy kis idő, akkor kialakul a barátzóna.
Ez akkor is így van, ha viszonylag alfa vagy, csak az alfák legkiemelkedőbb példányaira nem igaz ez.
De itt már inkább a személyiség számít.
Tapasztalataim szerint akkor jövök be a nőknek, ha abszolút nem ismernek, és eljátszom a faszagyereket.
Annó volt egy alighanem cigány csaj, meg a barátnője, és simán odamentem hozzájuk, rácsaptam a seggükre, a ciány kiscsajjal csomószor smároltunk, meg folyton ölelkeztünk, stn., talán már meséltem, hogy felajánlotta, hogy ujjazzam meg.
Na... szóvalvele kb. soha nem beszélgettem semmiről.
És ennél jobb módzsert azóta sem találtam.
Egyszerűen kussolni kell, és próbálni jól és magabiztosan kinézni.
Ha elkezdesz pofázni és megismeri a személyiséged, akkor elvész a varázs.
Kivéve, ha attombrutáljólnézelki.
De ahhoz tényleg irreális külső kell, még alfa viszonylatban is.
Szóval ez a túl régóta ismerlek egy létező dolog.
Csak hihetetlen, hogy a nők azt szajkózzák, hogy az őszinte pasikra buknak, miközben a legsikeresebb az, aki egy szívában sem őszinte.
Sőt, egy mozdulatában se.

lucius01 2020.10.02. 17:59:39

Eszembe jutott egy gondolat: "NEM ILLÜNK ÖSSZE" - ezt a nekik nem tetsző csávó(k)nak mondják. De mi van akkor, ha a veszettül jóképű fickó, akire ezerrel hajtanak, az mondja nekik ezt a dumát? Mire gondolnak ilyen esetben a nők? Arra, hogy téved a jóképű, és mégis összeillenek? (mert ők úgy gondolják? - de miért is gondolják?)

De ez a duma az "összeillésről" duplán baromság:

1 - nem is tudják, nem tudhatják, nem is akarják tudni, hogy valójában összeillenek-e a nekik nem tetszővel, hiszen meg sem akarják ismerni. (lelki összeillésről van-lenne szó) Megfosztják magukat (ez nem is érdekli őket, lévén egy jelentéktelen dologtól elesni nem fájdalmas) és a másikat is (az ő nyomora végképp negligálásra kerül) egy potenciális, jól működő kapcsolattól.

2 - összejönnek a nekik tetsző, jóképű fickóval, aki hogy-hogynem egy jellemtelen suttyó, kibírhatatlan, primitív mentalitású egyén. Sírnak, rínak, aztán szakításra kerül a sor x idő után. ILYENNEL ÖSSZEILLETTEK? Soha egy pillanatra sem!

Ezek fényében: a nem illünk össze duma, csak is kizárólag azt jelenti, hogy a másik fél (egyáltalán) nem vonzó számukra.

Csak akkor lenne ennek a mondatnak valódi értelme, ha x év párkapcsolat utáni szakítást követően ismernék be, mondanák, hogy valójában nem illettek össze. (csak kínlódtak egymással) Vagyis UTÓLAG lehet ilyet mondani, nem pedig ELŐRE kimondva.

Ránézésre ezt nem dönthetik el! Csak, azt, hogy tetszik-e nekik a másik, avagy nem.

Hopp! Újabb gondolat: Sírnak, hogy hol vannak a normális férfiak. A szemük előtt! Csak nekik ők (nem ők) tetszenek. 40 felé azonban csak kapisgálnak valamit a saját hülyeségükből. Mennyi velük valójában (lelkileg) összeillő fickót hajtottak el, miközben a (lelkileg) nem összeillőkkel akartak kapcsolatot. Mert nem is ezt nézték. CSAK A KÜLSŐT.

Ezért szív mindkét nem. Legalábbis hosszú távon.

Hemi12 2020.10.02. 22:30:46

@lucius01:
Csak kötözködésből - amúgy tökéletesen igazad van - valóban van olyan, hogy valaki elsőre látja a másikon, hogy nem illenek össze.
Például ha én azt látom, hogy a csaj egy másik pasival smárolt előttem, akkor tudom, hogy ez felejtős.

A vicc az, hogy de, a legtöbb nő pontosan a flegma gecikkel illik össze, mert a többségük nekik is az. :D

Mi van akkor, ha egy vonzó férfival nem illenek össze?
"A különbségek kiegészítik egymást." :D

Amúgy nekem ilyen lekoptatós dumát még pont nem mondtak, legalábbis úgy emlékszem.
Pedig elvileg nagyon bevett szöveg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.10.04. 19:30:45

„Szerintem minden incel számára ismerős lehet, hogy a környezetük szeretne minél hamarabb csajt keríteni nekik.”

Ezt nemcsak inceleknek ismerős, hanem mindenkinek, aki egyedülálló, még a minden nap más nőt kúrogató alfának is. Sőt, még nőknek is. Ez a Blue Pill-nácizmus.

„Annó volt egy alighanem cigány csaj, meg a barátnője, és simán odamentem hozzájuk, rácsaptam a seggükre, a ciány kiscsajjal csomószor smároltunk, meg folyton ölelkeztünk, stn., talán már meséltem, hogy felajánlotta, hogy ujjazzam meg.”

Mert lehet náluk ez az alap, mert mondjuk Lakatos Robertóék is így csinálják :D Egy haverom szerint a cigány csajok ragaszkodóbbak egyébként.

Hemi12 2020.10.04. 20:02:39

Ez igaz, a Blue Pill nácizmus mindenhol ott van, még a TV-ből is ez ömlik.

Elvben még szűz volt, amit el is hiszek, mert elmesélte, hogy részegen egy dagadt kancigány félmeztelenre vetköztette, ő meg valamiért megfogta a farkát.
Szóval szerintem azt is elmesélte volna, ha már nem szűz.
Mert ez egy durvább sztori szerintem, pláne, hogy akkor 15 éves volt, és ez jóval korábban történt! :D

Szerintem nincs semmi baj a cigány nőkkel, ő legalábbis velem nagyon rendes volt.
Semmi játszmázás, elvárások, nyaggatás...
Komolyan nagyon kedveltem.
Jó, viszonylag akkor vonzónak számítottam, így érdekében állt nem kibaszni velem, de még így is egészen korrektnek mondanám a többi nőhöz képest.
Meg amúgy is, én azt tapasztalom, hogy a cigányok pozitív irányba fejlődnek a fehér nőkhöz képest.
Nekem eddigi utcai atrocitásaim, amikre emlékszem 6 alkalomból 3-szor cigányoktól, 2x fehér nőktől, és csak 1 alkalommal fehér férfiaktól származtak.
Nem reprezentatív, de jól látszik, hogy a fehér nők hogy el vannak szállva.
Ezt persze ugy kell érteni, hogy ők kötöttek énbelém.
Ja, nők is...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.10.06. 01:08:57

@Hemi12: Azért általában máshogy köt beléd egy cigány, meg máshogy egy fehér :D Mi volt a bajuk a fehér csajoknak?

Hemi12 2020.10.06. 10:49:42

@The Cortez:
Mindkét alkalommal az, hogy merészeltem biciklizni. :D

Egyik alkalommal a bicilkiúton mentem, és általában nem lassan szoktam haladni, olyan 40-50-et kitekerek, bár mivel rossz volt az út, és akkoriban kempingem volt, ez inkább 35-40 lehetett.
A picsa meg az úton sétáltatta a kutyáját és megijedt, mert elmentem mellette.
Utánam üvöltött, hogy a kurva anyámat! :D

Másiknál lényegesen nagyobb balhé lett, ott szintlén biciklivel mentem járdán, nyilván ott lassan.
Szintén kutyás, de ő idősebb volt, már kora MILF korú .
Szerintem már írtam róla egyébként komplett cikket. :D
Kikerülte őket, jó nagy ívben, szintén a füvön.
Mire a ribanc odaszól a kutyájának, hogy "Gyere ide, jön egy biciklis, akinek itt nem is lenne szabad".
Erre lefékeztem, és megkérdeztem, hogy "Bocsi, de mi a fasz van?"
Erre elkezdett üvöltözni, és lebaszni, hogy miért itt biciklizek - amihez jogom volt, mivel nem volt úttest, ebben az esetben a KRESZ teljesen természetesnek tekinti az ilyet - meg miért hordok spakát ilyen melegben! :D
Ja, a nők amibe tudnak, abba...
Finoman leüvöltöttem a fejét, hogy ő pedig itt sétáltatja a kutyáját, ahol a tábla szerint tilos póráz nélkül, mert játszótér mellett voltunk.
Mire belenyúl és kivesz a táskájából egy pórázt, és elkezdi rázogatni és üvöltözni, hogy "szerinted ez micsoda?.
Kajakra azt gondolta, hogy a pórázzal kutyát sétáltatás azt jelenti, hogy van nálad valahol póráz! :D

Meg most így eszembe jutott mégegy, szintén kutyás, de öregasszony.
Volt egy út, ami felesbe bicikli, felesbe gyalogos út.
Megyek rajta, és azt látom, hogy ott sétáltatja a kutyáját egy vénasszony.
Minden le volt betonozva, egyik oldalt házak,másikon egy térkövezett pihenő, pár méterre pedig egy kutyás park, ígyhát logikus, hogy pont ott sétáltat, ahol semmi értelme.
Kikerültem a vén kurvát és akkor látom, hogy a kutya és a kurva közöt van egy póráz.
Hát a szar is belém fagyott, nem tudtam megállni, és elsodortam a vénséget.
Ja, nyllván ő az út egyik oldalán a kutya a másikon ment, vagyis kifeszített egy zsinórt keresztbe az óton.
Ilyen vékony, kihúzhatós póráz volt ugyanis.
nyilván neki állt feljebb, és a többi vénasszony is odasereglett szörnyűlködni.
Ott is jól le lettem baszva, amiért merek a bicikliúton biciklizni.

Ahol nő van, ott ugorj félre, hajolj meg, és lehetőleg feködj is a földre, hogy rajtad gyalogolhasson, ne keljen bepiszkolnia a cipőjét.
Bár valószínűleg az is kevés, mert inden alkalommal túlzottan is előzékeny voltam,mégis le lettem üvöltve.

Reactor 2020.10.29. 17:16:09

Van a dolognak még egy aspektusa, ez inkább politikai, mint lánybarátokhoz kapcsolódó: ugye Orbán Viktor az ő tömérdek sok okos eszével kihirdette, hogy a magyar lakosság ötven százalékának diplomára van szüksége. Ezt az arányt eddig szerencsére nem sikerült elérni, de a munkaerőpiacon már így is tolonganak a diplomás nincstelenek, tovább rontva az amúgy is kétségbeejtő munkamorált: ők azok, akik már semmi szín alatt nem fognak elmenni dolgozni, hiszen ők „értelmiség”.
Sokan a továbbtanulást választják, Magyarországon mindenki csak „tanul”, főleg „most fog nyelvvizsgázni”, miközben soha ilyen méretű tort nem ült az ostobaság és a sötét tudatlanság. A diplomás hülye ráadásul legtöbbnyire a másik diplomás hülyével áll össze, ha párválasztásra kerül a sor, és ha netán utódot hoznak a világra, az akkor is diplomás lesz, ha beledöglik is, így a jelenség tovább duzzad.
Amikor a játszmának vége – mert előbb-utóbb véget fog érni – akkor persze diploma ide, nyelvvizsga oda, úgyis el kell menniük dolgozni, csak akkor már nem lesz hová...

Reactor 2020.11.16. 19:39:04

Ezt ám sose értettem: a nők tényleg nagyon látványosan tudnak unatkozni, mégse hajlandóak rá, hogy új dolgokat tanuljanak, sajátítsanak el, inkább savanyodnak mint az eltett uborka (akinek nem inge ugye...), most ez jó nekik, vagy mi? Én rengeteg új dolgot fedeztem fel és tanultam meg, ha "untikáztam", mára pedig már profitálok is belőlük. A nőknek ugyanez miért jelent teljesíthetetlen feladatot? Azóta gyakorlatilag nincs üresjáratom, mindig van mit csinálni.
A művészet egyébként is olyan dolog, ami saját elmondásuk szerint a nőknek sokkalta jobban megy, mert nekik van szépérzékük. Oszt mégis alig látni valamirevaló női festőket, írókat, zenészeket.

darkness64 2020.11.17. 07:11:52

@Reactor: Ez most nagyon irreleváns, de kénytelek vagyok Téged itt csesztetni. Szóval évek óta próbálom felvenni Veled a kapcsolatot, mert szeretnék megvenni a 2 és 3. évadot DVD-n. Megoldható lenne? Írj kérlek erre az emailre: yildizhuseyin150@gmail.com

Hemi12 2020.11.17. 22:13:25

@Reactor:
Azért van aránylag sok női művész, de hogy általában jó lenne a szépérzékük... hát LOL! :D
Én még azt is hallottam annó, hogy kreatívak.
Az nem kreativitás, hogy nem rózsaszínre festik a körmüket, hanem sárgára.
Nekem amúgy pontosan ez az egyik leginkább zavaró mostanában a nők terén.
Undorodom a középszerűségüktől.
A nyugger vén kurvák is ahelyett, hogy a temérdek pénzüket értelmes dolgok megtanulására, kalandokra vagy szórakozásra költenék, inkább mások baszogatására és a saját vélt egészségükre herdálják el.
Ismerek vénasszonyokat, akik 150-300k-s nyugdíjat kapnak, és mindet mások szopatására, csicskáztatására és méregdrága egészségi/szépségápolási termékekre költik.
A férfiak tudnák mire használni, csak sajnos ők ilyenkor már a föld alatt vannak.
Én is amúgy ugyanígy vagyok vele, ha unatkozok, akkor csinálok valamit, tanulok valami újat.
De mostanában nincs olyan, hogy unatkoznék, annyi hobbim van, meg nyilván dolgozni is kell néhanapján. :D
Cikket is azért nem tudok írni, mert nincs rá erőm ezek mellett jelenleg.
Azt is tapasztaltam még, hogy amelyik csinál is valmit, az sem csinálja szívvel-lélekkel.
Elüti vele az időt, de amint komolyabá válna a dolog, vagy nehézség adódik, máris kihátrálnak.
Jellemző a színészetben vagy a lovaglásban is például, hogy sok csajszi van amatőr szinten, de profivá igen kevesen válnak, ott a nemek aránya sokkal inkább kiegyenlített.
süti beállítások módosítása