Antifeminista vélemény és életmód blog

Hemi nézőpont

Hemi nézőpont

Női vitatechnikák 0. rész

Bevezetés és pár jótanács

2019. május 18. - Hemi12

Ebben a vadiúj cikksorozatban bemutatom, hogy miként vitáznak a nők, illetve igyekszem ezzel bizonyítani, hogy mennyire ilyesztően egyformák általában, és hogy amennyiben valakinek van egy kiforrott módszere, az a nők nagy részén működni fog.
Bármennyire különlegesnek hiszik is magukat.

Amit majd az elkövetkező cikkekben leírok, azt az évek alatt tapasztaltam kisebbrészt élőben, nagyobbrészt facebookos vitákban.
Igencsak érett már a cikk, mivel ez volt az egyik oka, hogy annyit vitatkoztam: tapasztalatokat gyűjtöttem, és igyekeztem kielemezni és megismerni az ellenfelek gondolkodását.
Lényegében ezek a tapasztalatok elég jól rávilágítottak arra, hogy hogyan is gondolkodnak a nők.
Ezért is hasznos elsősorban elolvasni, és nem konkrétan azért, hogy az ember jobban tudjon vittkozni.

Ha valaki vitázni kezd egy nővel, akkor ezeket garantáltan tapasztalni fogja.
Vannak olyan technikák, amiket kifejezetten az antifeminizmussal kapcsolatban használnak, de a legtöbbet akár egy szimpla otthoni vita során is hallhatja bárki.
Egyenként kielemzem a különböző technikákat, hogy jobban megértse mindenki a működésüket és céljukat.
Megpróbálok továbbá minden technikához egy külön kiegészítőcikkben kivédést is társítani – hogy kicsit a Redpillereknek és PUA-knak is kedvezzek ;) -, azonban ebben sajnos kevésbé vagyok jártas, illetve bonyolultabb is megírni egy ilyen jellegű cikket, ezért is veszem ezt külön, és lesz valószínűleg a megjelenés dátumában is igen nagy a különbség.

Meg igazán értelem sincs sok, hiszen egy nőt nem lehet meggyőzni, maximum szórakozni lehet azon, hogy minden támadása haszontalan.
Igazából csak akkor van esetleg értelme, ha vagy nagyobb közönség előtt történik a vita, és őket kell meggyőzni - illetve megpróbálni nem beégni előttük -, vagy fel akarjuk szedni/meg akarjuk tartani az illető hölgyet.
Magyarul az ilyen viták sima shit-tesztek is lehetnek, nem kell őket komolyan venni.

És itt is az első jótanács, ami minden jótanácsok atyja: soha ne vedd komolyan a női vitapartnert – hacsak nem tudományos vitát folytattok -, mindig érezze, hogy te felette állsz minden szempontból.
Vagyis a legfontosabb, hogy ne kapd fel a vizet, mert akkor az azt jelenti számára, hogy ő változtatott a te hangulatodon, tehát hatalma van feletted.
Na, én ezt soha nem tartom be, mivel imádom kiadni a dühömet, de nem is célom, hogy „megnyerjem” a vitát, és nem zavar, ha hülyének néznek. :D

Mindig használj érveket, mivel ebben soha nem fog tudni föléd kerekedni.
Viszont soha ne próbáld ugyanúgy sértegetni, mert hidd el, majdnem biztos, hogy ő ebben jobb.
A nők nagy része gyakorlatilag pszichopata, vagyis nem fogod tudni legyőzni őt manipulációban, megszégyenítésben és sértegetésben, ha az ő szabályai szerint küzdesz.
Ha nem tudsz frappánsat válaszolni, akkor inkább hagyd őt – vagy csak a sértését - figyelmen kívül.

Ennyi így útravalónak, és ne feledd: nővel vitatkozni olyan, mint ventillátorba pisálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://heminezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr614834540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása