Antifeminista vélemény és életmód blog

Hemi nézőpont

Hemi nézőpont

Felhívás

2021. március 14. - Hemi12

Mindenkit arra bíztatok, hogy március 15.-én 11:00-kor a Vígadó téren vegyen részt a lezárásellenes tüntetésen!
A szabadságunk és a jövőnk múlik ezen, pillanatnyilag ennél úgy gondolom, hogy nem nagyon van fontosabb kérdés.
Ez az egyik oka annak, hogy nem írok mostanság, mert lenne ugyan mit, de nem tartom érdemesnek azt, hogy például a feminizmussal foglalkozzak, mivel ennél ez sokkal égetőbb kérdés.
És persze össze is függ a kettő, hiszen ha hagyjuk, hogy minden valós ok nélkül bezárjanak, és megfosszanak minket a jogainktól, akkor ezt nem csak most, hanem a jövőben is meg fogják tenni, és nem csak a Fidesz, henem a feministák, vagy bárki más is.

Nem hiszitek?
Pedig Angliában komolyan felmerült, hogy a nők biztonsága érdekében kizárólag férfiakra vonatkozó kijárási tillamat vezessenek be!
Jenny Jones brit ökofemináci arra buzdít, hogy zárják be a féfiakat 6 után, hogy a nők biztonságban legyenek, mindezt azért, mert nemrég megöltek egy nőt.
Azt persze továbbra sem reklámozzák, hogy általában az erőszakos cselekményeknek és a kovidhoz köthető válságnak is nagyrészt férfiak (lesznek) az áldozatai.
https://www.lbc.co.uk/news/peer-jenny-jones-calls-for-6pm-curfew-for-men/

Látható tehát, hogy miképpen lehet azokat az előjogokat, amiket az államok most önhatalmúlag és határozatlan időre adtak saját maguknak a lehető legsötétebb célokra felhasználni.
Ennyi hatalma senkinek sem lehet, főként a mostani politikusfelhozatalnak nem.
Egyértelmű a hasonlóság a nácik zsidótörvényei és a lezárások között, nem véletlenül.
Ezért aki féfinak érzi magát, és úgy gondolja, hogy joga van a saját életéhez, az tartson velünk március 15.-én, és utána is minden alkalommal, amég ez a rémálom véget nem ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://heminezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr4716461260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása